IK DURF NIET MEER!!!
Door: Chloe
Blijf op de hoogte en volg Chloe
26 Maart 2009 | Nederland, Nijmegen
Ik heb zeker al 1000keer mijn tas weer ingepakt en weer uit om er toch maar zeker van te zijn dat ik dan ook echt niets vergeten ben!
Gister hebben Miel en ik ons afscheidsfeestje gehad in het Bascafe. Nou gezelligheid alom! Dus nog moeilijker om weg te gaan! Er is wat afgejankt gister zeg!
Het was echt heel erg gezellig jongens en bedankt voor jullie lieve verhaaltjes in mijn boekje. (Ja sorry ik kon het niet laten om ze al te lezen...)
Ik ga jullie missen!
Liefs Gloe
26 Maart 2009 - 13:31
Selien:
Indo maatje!!!
JE GAAT NAAR AFRIKA!!
HOe vet is dat.. Me broertje gaat volgende maand ook heen!!
En ik.. Ja ik ga weer naar frankrijk, les collines om pcies te zijn in castellane. Hey heel veel plezier, ik blijf je volgen. Heb je adres genoteerd, dussuh tot schrijfs!
Dikke x Selien -
26 Maart 2009 - 13:32
Jaim!:
Hé schat!
Ben gister helemaal vergeten wat in jouw boekje te schrijven dus bij deze dan nog maar een klein stukje! Ik weet zeker dat je een super tijd tegemoet zal gaan samen met Lou en Mariska! Geniet van alles wat je meemaakt lieve schat en bovenal geniet van het fantastische weer, wetend dat wij hier in de regen zitten. En je weet wat ik gezegd heb hè, als jij... dan ik ook!! Hahah nee meis, geniet ervan en veilige reis.
Dikke kus,
Jaim! -
26 Maart 2009 - 13:33
Miel:
We're gonna kick some asses! Het gaat goedkomen.. -
26 Maart 2009 - 13:34
Koe:
haj schat!
dus het was super leuk gister? mooi zo ;) had niet anders verwacht! sorry dat ik er niet was! maar je staat dus stijf van de spanning? logisch, maar je bent niet in je 1tje maar met 2 goeie leuke vriendinnen dus dat scheelt ook 'n hele boel he! :) heeeeeel veel plezier en ik ga elke dag kijken of er nieuw nieuws is;)!
I'M GONNA MISS YOUUUU:(
XXXXXXX Malou -
26 Maart 2009 - 14:14
Bas.:
Jaja I'll keep watchin' you :P
We houden contact via msn, skype, sms, je site en misschien ook nog wel met de post!!
Ga je echt wel een beetje heel erg missen :(
Zoals wij hier in Nijmegen zeggen: ALLES KOMT GOED :P
xxxx -
26 Maart 2009 - 14:15
Merel:
ik ben ook misselijk... -
26 Maart 2009 - 14:48
Mieke:
Chloeeee
Heeeeeeeel veel plezier, het wordt vast meer dan supergaaf =D
Ben benieuwd naar je verhalen !
Liefss
xM -
26 Maart 2009 - 15:01
Fam Felen:
Meid Geen zorgen maken die paar maandjes zijn zo voorbij dus gewoon GENIETEN van deze periode waarin je erg veel nieuwe en spannende en ervaringen op gaat doen en als je zeker wilt weten dat je niets vergeet zul je je huis mee moeten nemen.
Je zult merken dat je erg inventief wordt.
Meid hartstikke veel plezier en we volgen je gewoon op de site. -
26 Maart 2009 - 16:03
Danique:
Goede reis Chloe! Heb je de borg nog terug gehad :) misschien wel extra fijn dat geld voor je verblijf in Afrika!
xxxx
Danique -
26 Maart 2009 - 17:16
Anoek:
Schattie!
Het komt allemaal goed meid! :)
Fijne reis!
Kussss -
26 Maart 2009 - 17:36
Joep:
Fijne reis Cloe!! Mooie tijd gewenst. -
26 Maart 2009 - 18:06
Zusje:
:'( janken janken janken met de pet op
vanavond ben ik gelukkig nog elke minuut bij je
(how romantic)
ik ga je missen lekkerdikbil van me (meen ik serieus ik ga je echt missen)
doei lieve scheet x -
26 Maart 2009 - 19:13
Noek!:
Wat een jank partij, maar wel een super week gehad samen! Meid heel veel plezier daar!
Hele dikke kuss -
26 Maart 2009 - 22:50
*Maud*:
Hey Schat,
hoe ist nou? Ben echt super blij dat ik je straks nog ff gezien heb voordat je vannacht dan gaat vertrekken naar KAMEROEN baby!!
Zorg maar dat je je boekje meeneemt, dan kun je ons vieze verhaaltje nog een paar keer nalezen ;) Jullie mam was er volgens mij ook erg van gecharmeerd :P
Nog 4 uurtjes en dan is het zo ver!! Kwens jou een hele fijne tijd daar en we keep in touch :D
Take care..
Kuss -
27 Maart 2009 - 09:16
Merel:
Hey Meis!
Net afscheid genomen op Dusseldorf! Was stiekem toch nog best heftig! Nog ff met je moeder geknuffeld en daarna de auto in om vervolgens nog ergens te ontbijten. Ze hebben me net thuis afgezet! Echt heel lief! 't was hartstikke gezellig!
Vind het wel vet raar dat je nu ECHT weg bent!
Meis, ik hoop dat je flink gelachen hebt in het vliegtuig met je boekje!! Ik mis je in ieder geval nu al!!!
Veel liefs -
28 Maart 2009 - 12:41
Suzan:
Hee Chloé!! Al aangekomen in het verre en mooie Kameroen? Hopelijk is alles goed gegaan en ben je niet meer misselijk!! Ga anders op zoek naar een lekkere pannenkoek, daar knap je van op ;) Heel veel plezier! Ik zal je volgen op je site.
Groetjes xx Suzan -
28 Maart 2009 - 12:56
Bonnie:
Allerliefste schat!
Ik heb op de site van Milou gelezen hoe de reis is verlopen en de aankomst.
Het klinkt nu al leuk. Hopelijk gaat er nog veel meer moois komen, ik ga alle verhalen lezen.
En je hebt nog niks gemist hier;)
ik kijk uit naar je eerste verhaal vanuit daar popje!
Dikke kus en een knuffeltje